PIKAHAKU

KANNELMÄEN KIRJASTO

Kanneltalo, Klaneettitie 5

Rajaton kirjasto – sivistyksen ja elämysten lähde elämänkaaren kaikissa vaiheissa.

Kannelmäen kirjasto toimii Kanneltalossa. Kirjaston monipuolisiin kokoelmiin kuuluu kauno- tieto- ja lastenkirjallisuuden lisäksi elokuvia sekä kattava musiikkikokoelma.

Kirjastossa voit lukea lukuisia sanoma- ja aikakauslehtiä. Lisäksi kirjaston työasemilla on luettavissa suuri joukko koti- ja ulkomaisia sanomalehtiä.

Helmet -verkkokirjastossa voit tutustua pääkaupunkiseudun kirjastojen kokoelmiin ja aineistohakuun. Helmet -palvelu esittelelee myös kirjastojen monipuolisia tapahtumia. Kannelmäen kirjastossa käy kirjailijavieraita ja lukupiirissä voit keskustella mielenkiintoisista kirjoista.Tarjolla on myös tietotekniikan opastusta. Lapsille järjestetään satutunteja, koululaisille kirjavinkkausta ja nuorille monenlaisia tapahtumia. Kirjastossa Sinua palvelee asiantunteva henkilökunta. Kysy siis rohkeasti. Mieltä askarruttavista asioista voit jättää kysymyksen myös verkossa Kysy.fi -palveluun tai Kysy kirjastonhoitajalta -palveluun.

Kirjastossa on monitoimitila näyttelyiden ja tilaisuuksien järjestämiseen. Tilaa vuokrataan ja siellä on erityistekniikka.

Avoinna:

ma-to 09-20
pe 09-18
la 10-16

Kesäaukioloajoista tiedotetaan erikseen. 

Yhteystiedot: 

Kanneltalo, Klaneettitie 5
puh. 3108 5042 

Lainauspalvelut
puh. 3108 5942 

Kirjastonjohtaja Solveig Stormbom
puh. 3108 5642 

www.helmet.fi
www.facebook.com/Kannelmäenkirjasto